Svetovanja

Zakaj Neja & HUMAN?

Zakaj Neja je verjetno jasno vsem (ja, moje ime je Neja 😀 ), beseda HUMAN pa v angleščini pomeni človek. Neizmerno me veseli in polni to, da lahko pomagam prav vsakemu. Združila sem manualno terapijo in osebnostno svetovanje, da uspem resetirat fizično in duhovno telo 😉

Moje poslanstvo v tej inkarnaciji na tem svetu je pomoč vsem ljudem ne glede na:

Vsi, ki si želite sprememb na sebi, ki čutite da ste oblečeni v svojo kožo, vendar živite življenje druge osebnosti in bi želeli pokazati svoj pravi jaz, uresničiti talente, premagati strah, uspeti v poslu, se razumeti z družino, prenehali s stresom ali nervozo, vsi ki bi radi, da se slabo počutje konča, da zaživite s polno paro in se osvobodite vseh bremen 🤗🗣

(celo življenje se nam pojavljajo novi izzivi, a če jih sproti rešujemo osebnostno rastemo 🤠)
 

Verjamem, da se prepoznaš v eni izmed točk zato predlagam, da svoje življenje čimprej postaviš na noge in razviješ svoj potencial do konca že v tem življenju.

Spodaj si preberi na katerih področjih, ti lahko svetujem in pomagam

(če ti kateri od zapisov predstavlja problem ali oviro v življenju ti toplo priporočam, da me čimprej kontaktiraš)

"Življenje pred tabo je veliko bolj pomembno kot življenje za tabo!"

 (hm…moji začetki so bili taki 🙄)

(verjemite, da sem dobra v tem, ker sem tudi sama prehodila to težko pot 😉)

(v rokavu skrivam nekaj adutov za vas 😜)

(ja vem kako je, ko ima dan samo 24 ur 😋)

Edina skupina ljudi, ki želim da "zgrešite" mojo svetovalnico ste tisti, ki ne želite delati na sebi, ki trdite, da nikakor ni mogoče, da se vaše življenje izboljša. Tisti, ki gledate samo v svojo smer in ste 100% prepričani, da imate edino vi prav. Tisti, ki ne vidite smisla v investiciji v sebe in tisti, ki ne želite osebnostne rasti, boljših pogojev za življenje, mirnosti v sebi, napredka itd.

(vem, slišalo se bo grozno, vendar moram vam sporočiti, da vaše življenje vodi ego. Ena izmed najhujših nadlog, za katero je odlično, da se je čimprej znebite 😉)
Scroll to Top