MASAŽE

KLASIČNA

ŠPORTNA

ANTISTRESNA

Linije_02-01
Odlikuje me prefinjen občutek za dotik in prilagojen pritisk na tkiva. Vsaka stranka je deležna individualne obravnave. Za še boljše udobje uporabljam ortopedsko oblazinjeno mizo z možnostjo nastavitve naklona različnih delov telesa.
 
KAKO DELUJE MASAŽA ?
 

Masaža močno vpliva na zdravje in razpoloženje, še posebej, če jo redno prakticiramo.

Primerna je za vse starosti.
Raziskave kažejo, da se kar devetdeset odstotkov bolezni pojavi zaradi stresa. Masaža je odličen način, da se ga znebite.
 
Masaža sprosti telo psihično in fizično. Če ste pod stresom, si izberite kakovostno masažo, to vam bo prineslo olajšanje. Izberite vrsto masaže, ki vam najbolj odgovarja.
 
Masaža je odlična rešitev tudi za težave z nespečnostjo. Redna uporaba spodbuja globoko in kakovostno spanje. Najbolje je narediti masažo celega telesa.
 Za srčne bolnike je masaža izjemno uporabna, ker sprošča, znižuje krvni tlak, izboljša pa lahko tudi apetit in razpoloženje.
 Pri športu masaža lajša mišične krče in vnetja, izboljšuje vzdržljivost in mobilnost. Po vadbi masaža lajša utrujenost in izčrpanost.
 
Masaža pomaga tudi pri hujšanju. Spodbuja cirkulacijo in prebavo, pospešuje izločanje toksinov, spodbuja presnovo in limfni sistem, spodbuja boljšo držo, krepi duha in ima veliko pozitivnih učinkov za kožo.
 

MASAŽA JE KORISTNA V BOJU PROTI:

 
♦ bolečinam v hrbtu
♦ revmatizmu in artritisu
♦ stresu in nespečnosti
♦ glavobolom in migrenam
♦ vnetju mišic
♦ depresiji in napetosti
♦ celulitu
♦ utrujenosti in izčrpanosti
♦ oslabljeni imunosti
♦ bolezni srca
 
 
ZANIMIVOST 
 

Masaža je verjetno najstarejša oblika zdravljenja. različni naroči so jo durabljali v različnih časovnih obdobjih.

Starodavni kitajski, indijski in egiptovski rokopisi omenjajo, kako je masaža preprečila in zdravila bolezni in poškodbe.
V Grčiji in Rimu so masažo uporabljali po športnih aktivnostih, za hitrejše okrevanje po bolezni,  za rešitev mnogih težav, kot so astma, prebavne težave, celo neplodnost.
Scroll to Top